Musik är känslor

Att skapa musik är att förmedla känslor till andra människor, en process som är helt omöjlig om du själv inte har känslor. Du kan vara en musikalisk person som är helt fantastisk med instrument eller en duktig sångartist. Men för att skapa musik så krävs det något mer!

Om du är i början på din musikkarriär så ställ dig några frågor. Vill jag verkligen det här av rätt motiv? Är detta rätt bransch för mig? Vad är min plan om fem år?

Musikbranschen är en mångmiljardindustri, där enskilda artister och deras bolag tjänar extrema summor. Men om man ser på artisternas liv så är dom inte sällan bara tragiska personer som levt halva sina liv kantade av droger, sorger, död och elände.

Till stor del är musik inte den fantastiska källan till inspiration och glädje som den borde vara. I många musikstilar så finns ett förfall när det gäller moral, det som i sin kan tur leda till isolering, våldsamt beteende eller till och med depression och självmordstankar.

Balansera din syn på musik

Musik berikar våra liv och fyller våra sinnen med känslor och begär. Så stå på den goda sidan av musiken. Det är fint när musik bygger upp andra både känslomässigt och moraliskt. Men att kunna spela ett instrument så att det berör andra kräver övning, övning och ännu mer övning.

Inse att du kommer att påverka andra och att du har ett personligt ansvar för vad du skapar. I musikbranschen kan du jobbar som sångartist eller som låtskrivare som skapar musiken och vissa har möjligheten att arbeta som musikproducent.

Var vill du bli hörd?

Du kan jobba på många olika sätt som musiker idag. Du har många olika arenor där du kan bli hörd. Bara på internet finns det extremt många sätt att nå ut med din musik. Du kanske inte vill jobba med konserter eller stå på nattklubbar, då finns det ändå andra sätt att nå ut med sin musik.

Du kanske bara vill bli hörd i ett par hörlurar, hos advized så hittar du dom bästa… eller så vill du stå på scenen och synas så mycket det bara går. Till och med de gamla grekerna insåg att musik hjälper människans personlighet att utvecklas. Då och nu så har musiken en extremt viktig plats i mångas liv. Det är ett forum att lära sig nya saker, om sig själv, om andra kulturer till och med ett sätt att lära sig språk, matematik och vetenskap.

Att få höra en sång kan verkligen göra gott för en person. Så utveckla din musik i en positiv riktning, för en lyckligare värld. Kom ihåg att om du spelar musik med andra kan det ge ännu större glädje än pengar och kändisskap någonsin kan ge.

Lycka till.

Author linus
Published
Categories Musik
Views 978

Nya Inlägg

Musik offentligt

youplay