I dagens samhälle som är mer stressfullt än någonsin förut är det viktigt att man ser till att hand om sig själv och skapar egentid. Vad olika människor värderar som egentid är mycket olika och medan en del älskar att komma hem efter jobbet och ha egentid genom att exempelvis lyssna på en podcast eller musik kan andra tycka att egentid är att göra en ansiktsmask, ta ett bad eller ta en promenad. Det är helt enkelt olika vad man värderar. Oavsett om musik eller träning är din egentid är det viktigt att du får tid för dig själv för att du ska må bra. Att vara ensam är nyttigt för alla och detta är tid då man lär känna sig själv. Genom att sitta ned med dig själv och dina tankar kommer du att få en bättre uppfattning om vem du är. Du kommer att lära dig hur du kan reagera i olika situationer och vart det kommer ifrån. Det är dessutom viktigt i och med att du får chansen att smälta olika händelser och hantera dem och därmed kan du komma tillbaka som en starkare människa.

 

Även onani är egentid och ett sätt att ta hand om sig själv. Sexualitet är mycket viktigt för de allra flesta människor och en orgasm kan hjälpa dig att släppa din stress. Om du upplever att du ofta är stressad kan en orgasm vara precis det du behöver. Om du har svårt att få en orgasm kan sexleksaker hjälpa och se till så att du kommer i mål. För att du ska kunna få en orgasm krävs det att du vet vad du tycker om och vad som är skönt för dig. Det kan även hjälpa ditt sexliv i övrigt. Många väljer att lyssna på musik när de har sex, det kan bland annat hjälpa en att slappna av och göra så att man till exempel inte blir distraherad av oljud runt omkring. Det kan även hjälpa en att komma i rätt stämning och inte tänka allt för mycket. Det finns många bra låtar att ha sex till som får dig i rätt stämning. Faktum är att det är väldigt många som lyssnar på musik när de har sex. Det är dock inte lika många som lyssnar på musik när de onanerar. Detta kan dock vara väldigt bra för att engagera alla sinnen. Om du har svårt att få orgasm kan rätt musik hjälpa dig att få en orgasm.

 

I slutändan handlar det om att du behöver experimentera och komma fram till vad som fungerar för dig. Det kan emellanåt vara klurigt men genom att ge dig själv chansen och ta bort alla krav kommer du att kunna komma i mål.

Author linus
Published
Categories Musik
Views 1023

Nya Inlägg

Musik offentligt

youplay